OVER JUDITH

Judith Noorlandt

Fotograaf

Hi!

Mensen vastleggen zoals ze zijn, is een enorme passie.
Ik geniet als ik jullie zie genieten tijdens een ongedwongen fotosessie.
Tijdens een bruiloft het verhaal, het gevoel van de dag vertellen. Op een ongedwongen, frisse manier.
Zodat als jullie de foto's terugkijken, je met een glimlach kunt zeggen: "Ja, zo was het!"

Mijn naam is Judith, 28 en wonend in het midden van het land. Ideaal, want ik werk door heel Nederland en graag ook daarbuiten. Ik houd van wildlife, ruige landschappen, hiken en cappuccino's, veldboeketten en reizen. Ik kan enorm genieten van mensen coachen, nét even dat stapje op weg helpen en met een groep tieners op reis gaan naar een balkanland om te werken met mensen die worden behandeld als uitschot. De wereld een beetje mooier maken.

Eén van de tofste dingen die ik ooit heb gedaan? Orka's fotograferen, 300 kilometer boven de Poolcirkel, midden in de winter. Serious. 🙂 Je kunt mijn vrije werk bekijken op: www.judithnoorlandt.com

14 oktober 2016 ben ik zelf getrouwd met de liefde van mijn leven: Dennis. We hadden een heerlijke dag, maar wat gaat het snel voorbij! Bijzonder om nu zelf mee te maken hoe waardevol het is dat alles zo mooi is vastgelegd in de foto's.

Gaan jullie in 2017 trouwen en benieuwd of ik nog beschikbaar ben? Stuur me gerust een berichtje.
Ik neem maximaal 25 bruiloften aan dit jaar en het gaat heel hard...

Wanneer de agenda het toelaat, ben ik altijd in voor andere shoots. Van newborn tot gezin en ook zakelijk.

Ook geef ik diverse workshops (zowel voor enthousiaste hobbyfotografen als profs) & coaching.

Ik zie ernaar uit van je te horen!

X

Judith

WAT ANDEREN ZEGGEN..

  • Judith zorgt ervoor dat je je als bruidspaar belangrijk voelt. Niet alleen op de dag zelf, maar ook op facebook en op haar site waar ze van iedere bruiloft een persoonlijk stukje schrijft met alvast een voorproefje van de foto's! De foto's die judith maakt zijn prachtig. Ze heeft oog voor detail en op de foto's komt echt de sfeer van de dag naar voren. Wij zochten naar een fotograaf die niet te geposeerde foto's maakte en dat is gelukt. De foto's laten zien hoe wij zijn! Ook ben ik judith dankbaar dat zij op onze regenachtige trouwdag doorzette dat we toch buiten foto's gingen maken, want daar zijn we nu heel blij mee. Nog 1 ding wat erg fijn is:je krijgt alle foto's op stick!

    Marieke & Michiel, bruidspaar
  • Al tijden voor onze bruiloft wist ik dat ik Judith als onze fotograaf wilde. De geweldige kleuren en sfeer in haar foto's sprak me heel erg aan. We hebben een fantastische dag gehad en ontzettend veel plezier gehad tijdens de fotoreportage. 's Avonds op het feest konden we al genieten van een preview en de maandag erop stonden er al foto's op de site. Genieten! Na drie weken kregen we een leuk pakketje met onze foto's. We genieten er nog steeds volop van en ik kan bijna niet kiezen welke we gaan ophangen op een canvas! Judith is erg gezellig en denkt goed mee, het is alsof ze een vriendin is die er bij hoort. Een absolute aanrader!

    Maarten en Daniëlle, bruidspaar
  • Begin dit jaar heb ik een workshop bruidsfotografie gevolgd bij Judith. Ontzettend veel geleerd en in de praktijk toegepast. Hierop volgend heb ik een aantal bruiloften vastgelegd van vrienden waar iedereen lovend over sprak. Door de workshop ben ik met grote sprongen vooruit gegaan! Zeker de moeite waard om workshops bij Judith te volgen!

    Annemarie, workshop deelnemer
Top of Page